Niets is onmogelijk..

...dat voelt goed!

Drukkerij in de Achterhoek

Maarse Drukwerk is een moderne drukkerij gevestigd in de Achterhoek. Dit jaar verzorgen wij al 40 jaar drukwerk voor de hele regio en daar zijn wij trots op. Vanuit onze vestiging in Eibergen bieden wij een compleet pakket aan print- en drukwerk. Maar ook kunt u bij ons terecht voor opmaak van bijvoorbeeld huisstijlen of het produceren, personaliseren en verspreiden van mailings, voorraadbeheer en het leveren van verpakkingen. Bij ons staat een persoonlijke benadering met oog voor mens en milieu altijd voorop. Eerlijke communicatie dat voelt goed!

Die eerlijke communicatie en de inzet van ons enthousiaste team heeft ons dan ook al een grote schare tevreden opdrachtgevers opgeleverd. Deze opdrachtgevers komen zowel rechtstreeks, als via onze samenwerking met reclamebureaus in de regio. We bespreken met veel plezier uw wensen en onze mogelijkheden om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

 

Geschiedenis

Maarse Drukwerk B.V. is een familie bedrijf dat in 1976 door Wim Maarse is opgericht. De eerste activiteiten van de drukkerij vonden plaats aan de Parallelweg in Eibergen. Twee jaar later was het bedrijf al zo hard gegroeid dat een groter pand nodig was en dus verhuisde Maarse Drukwerk naar de Kerkstraat om in 2001 nog een laatste keer te verhuizen naar de huidige locatie aan de Kiefteweg in Eibergen.

In 2011 nam zoon Fabian Maarse het bedrijf over en in de laatste jaren is er veel geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken, maar ook in nieuwe personeelsleden. Drukkerij Maarse werd in 2014 omgedoopt tot Maarse Drukwerk. Deze frisse naam sluit helemaal aan bij het jonge karakter en de service en dienstverlening van het bedrijf waarin mens en milieu meer dan ooit centraal staan. Dit alles vind je terug in het nieuwe logo. Dat voelt goed!

fabianmaarse