Maarse Drukwerk

Opvallend drukwerk – De gepersonaliseerde mailing

In onze nieuwe rubriek opvallend drukwerk laten wij iedere maand opvallend drukwerk zien en de mogelijkheden om op te vallen met je drukwerk. Voor welke toepassing jij gaat hangt helemaal af van jou wensen en wat je wilt melden of laten zien.

Deze maand is dat de gepersonaliseerde mailing. Heb jij nieuws dat je wilt delen met je klanten, afnemers of potentiele nieuwe klanten en wil je op een snelle manier een grote groep bedrijven en of mensen bereiken dan is een gepersonaliseerde mailing een mooie manier dit te doen. De ontvanger ontvangt een  persoonlijke brief, kaart en of pakket dat aan hem of haar is gericht. Doordat het een persoonlijke boodschap is zal  het de ontvanger prikkelen om deze te openen uit nieuwsgierigheid om te lezen/zien wat jij te melden hebt. Een voordeel van een papieren mailing is doordat er minder post via de brievenbus komt heeft jouw boodschap een hogere attentiewaarde! Uit reactie van onze klanten op hun gepersonaliseerde mailingen vernemen wij vaak een positieve reactie dat ze veel respons krijgen. En dat is uiteindelijk wat je wilt. Je mailing moet zich tenslotte terug verdienen en of dat in geld is of dat je juist onder de aandacht komt bij potentiele nieuwe klanten. Heb jij een nieuwtje of actie dat je graag zou willen verspreiden of wil je je bedrijf promoten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muamera Tabakovic

Communicatie & finance

Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder... Nu ben ik een tijdje werkzaam bij Maarse Drukwerk en begin steeds meer over de branche te leren; hoe leuk deze is, hoeveel mensen er werkzaam zijn en wat er allemaal bij komt kijken om tot het gewenste resultaat te komen. Via mijn blogs wil ik jullie inspireren en een kijkje laten nemen in de grafische wereld, laten zien wat er allemaal mogelijk is. Veel lees plezier.