Maarse Drukwerk

Opvallend drukwerk- kerstkaart en de kalender!

Een leuke manier om tijdens de feestdagen op te vallen is met een leuke kerstkaart of een kalender.

De kerstkaart is weer terug van weggeweest, en dat is te begrijpen. Er is niets leuker dan je klanten aan het einde van het jaar een kerstkaart te sturen om ze te bedanken voor het afgelopen jaar. Dit is ook gelijk een mooie manier om weer  je bedrijf onder de aandacht te brengen. Hierin zijn diverse mogelijkheden, van bijzonder papier met zilver of goud folie bedrukt tot een bijzondere stansvorm. De mogelijkheden zijn enorm. Ook is er een keuze uit kerstaarten waarbij je een goed doel steunt.

Wil je het hele jaar in beeld zijn bij je klanten? Dan is de kalender een mooi geschenk. Hierin zijn ook weer verschillende mogelijkheden en formaten. Denk aan een bureaukalender of een kalender voor op de muur.

Laat van je horen deze kerst…..dat voelt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muamera Tabakovic

Communicatie & finance

Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder... Nu ben ik een tijdje werkzaam bij Maarse Drukwerk en begin steeds meer over de branche te leren; hoe leuk deze is, hoeveel mensen er werkzaam zijn en wat er allemaal bij komt kijken om tot het gewenste resultaat te komen. Via mijn blogs wil ik jullie inspireren en een kijkje laten nemen in de grafische wereld, laten zien wat er allemaal mogelijk is. Veel lees plezier.