Maarse Drukwerk

Maatregelen coronavirus

De maatregelen van de Nederlandse regering omtrent de verspreiding van COVID-19 (coronavirus)  zijn u ongetwijfeld niet ontgaan. Ook wij als Maarse Drukwerk proberen met een aantal maatregelen binnen ons bedrijf het risico op besmetting tot een minimum te beperken. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij houden ons aan de maatregelen die genomen zijn door het RIVM. Daarnaast hebben wij nog wat extra maatregelen getroffen waardoor er zo min mogelijk fysiek contact is met onze medewerkers om op deze manier besmetting te beperken. Onze persen draaien gewoon door maar wij verzoeken u vriendelijk om met onderstaande maatregelen rekening te houden:

  • Graag zoveel mogelijk telefonisch contact met ons opnemen.
  • Bezoek aan ons bedrijf wordt zoveel mogelijk beperkt. Van gemaakte afspraken zal gekeken worden of dit zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld kan worden.
  • Als wij producten bij u komen bezorgen vragen wij u minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorger. De afleverbon hoeft niet door u of uw personeel ondertekend te worden maar onze bezorger zal naar de naam vragen van de ontvanger en deze op de bon schrijven.
  • Indien u producten bij ons komt ophalen zullen wij deze voor u binnen klaar zetten bij de deur zodat u niet de productieruimte in hoeft te lopen.
  • Graag vooraf bellen als u iets wilt ophalen zodat wij dit ook kunnen klaar zetten en u niet onnodig hoeft te wachten of misschien terug moet komen.
  • De hoofdingang zal voorlopig gesloten blijven voor bezoek.
  • Graag minimaal 1,5 meter afstand houden van onze medewerkers.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen iedereen veel sterkte toe in deze uitzonderlijke tijd.

Team Maarse Drukwerk B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muamera Tabakovic

Communicatie & finance

Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder... Nu ben ik een tijdje werkzaam bij Maarse Drukwerk en begin steeds meer over de branche te leren; hoe leuk deze is, hoeveel mensen er werkzaam zijn en wat er allemaal bij komt kijken om tot het gewenste resultaat te komen. Via mijn blogs wil ik jullie inspireren en een kijkje laten nemen in de grafische wereld, laten zien wat er allemaal mogelijk is. Veel lees plezier.