Maarse Drukwerk

Inspirerende visitekaartjes: voor een opvallende eerste indruk

Visitekaartjes, ieder bedrijf heeft ze. Maar hoe valt jouw kaartje op tussen alle andere visitekaartjes? Tegenwoordig wordt er enorm gestunt met prijzen van visitekaartjes. Een lage prijs kan alleen als het een standaard kaartje betreft. Die worden in een hoge oplage gedrukt waardoor de prijs laag blijft. Dit betekent ook dat jouw visitekaartje hetzelfde is als al die andere kaartjes. Misschien een andere opmaak maar verder geen bijzondere vorm of papier. Volgens ons een gemiste kans.

Een opvallende eerste indruk

De uitstraling van het visitekaartje is net zo belangrijk als wat jij zelf wilt uitstralen. Het is vaak de opening van een eerste kennismakingsgesprek. Een ludiek of opvallend kaartje zorgt dan al voor de eerste glimlach. Je bent trotst op je bedrijf, en dat wil je uitstralen. Een opvallend visitekaartje is leuker om te geven en valt langer op in de stapels of mappen visitekaartjes.

In bovenstaande slider laten wij je een aantal inspirerende voorbeelden van visitekaartjes zien. En zeg nou zelf, dit zijn toch kaartjes om te bewaren!

Bron van de afbeeldingen: www.thedesigninspiration.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muamera Tabakovic

Communicatie & finance

Ik ben in aanraking gekomen met de grafische branche in 2014, toen ik daar aan de slag ging. Wat ik er echt van moest verwachten wist ik niet zo goed. Ja, dat er drukwerk wordt gemaakt, maar verder... Nu ben ik een tijdje werkzaam bij Maarse Drukwerk en begin steeds meer over de branche te leren; hoe leuk deze is, hoeveel mensen er werkzaam zijn en wat er allemaal bij komt kijken om tot het gewenste resultaat te komen. Via mijn blogs wil ik jullie inspireren en een kijkje laten nemen in de grafische wereld, laten zien wat er allemaal mogelijk is. Veel lees plezier.